Ställnings paket basic | Personlig fallskyddsutrustning - Fallskydd & Säkerhet | Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Fallskyddsblock 2m med liten krok med falldämpare i gruppen Fallskydd & Säkerhet / Personlig fallskyddsutrustning hos Ställning.se (SF-WR2023200)
fallskyddsblock med stor karbin
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Fallskyddsblock 2m med liten krok med falldämpare

Roofac
1744 kr
Gör dina val nedan
 
Lägg i kundvagnen
Artnr:
SF-WR2023200
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Fallskyddsblock med polymerhölje och vävband kopplingslina (max längd 2m)

Vårt fallskyddsblock med polymerhölje och vävband kopplingslina är det ultimata valet för alla höjdarbeten där säkerhet är av yttersta vikt. Med en max längd på 2 meter erbjuder det optimal rörelsefrihet samtidigt som det garanterar maximal säkerhet. Men låt oss utforska varför detta block är en oumbärlig tillgång för alla som arbetar på hög höjd:

Lätt och Smidigt: Till skillnad från bulkiga alternativ är vårt fallskyddsblock extremt lätt och smidigt. Det gör det inte bara enkelt att bära med sig, utan även bekvämt att använda under långa arbetspass på hög höjd.

Mångsidig Användning: Vårt block är konstruerat med mångsidighet i åtanke. Det är perfekt för användning i skyliftar, där arbetsytan kan vara begränsad och behovet av säkerhetsutrustning är avgörande. Dessutom är det idealiskt för användning med traverssystem och vajersystem, vilket ger säkerhet och förtroende vid arbete längs vertikala eller horisontella linjer.

Optimalt Designat för Ställningar: För arbeten på byggnadsställningar är vårt fallskyddsblock ett oumbärligt verktyg. Dess kompakta design och tillförlitliga prestanda gör det till det perfekta komplementet för att säkerställa att varje moment utförs med högsta möjliga säkerhet.

Så oavsett om du arbetar i en skylift, längs ett vajersystem eller på en ställning, så är vårt fallskyddsblock med polymerhölje och vävband kopplingslina det självklara valet för att säkerställa din personliga säkerhet på höjden. Välj det bästa och arbeta med lugn och trygghet varje dag.
MaterialPlast
Fodralens färgBlå
Max. användarvikt140 kg
Band 
Bredd17.5 mm
MaterialTextilvävning
Rep 
Längd1.8 m
Karbiner 
Modell karbinAZ002AS
Dimensioner188 x 77 mm
Öppning24 mm
Statisk styrka20 kN
LåstypLås utrustning
InstallationsmetodOskiljbar
Ytterligare funktionerSvängbar
Material 
KonstruktionAluminium
GrindStål