Störttrummor - Köp våra populära störttrummor
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Störttrummor

Störttrummor används för att på ett säkert och smidigt sätt slänga byggavfall vid byggnads- och rivningsarbeten på hög höjd. I vårt utbud erbjuder vi Altrads högkvalitativa och populära produkter. I alla våra paket ingår standardtrummor med tillhörande vinschar, intag och väggfästen.
Störttrumma komplett
Störttrumma 6m, baspaket inkl. vinsch.Paket 6 m inkl. vägfäste, intag och vinsch för enkel montering. Gör det enkelt, rent ...
fr. 16863 kr
Standardtrumma
Standardtrumma för att förlänga baspaketet. Komplett med kätting och krokar för fastsättning.

Längd 108 cm.
A...
1738 kr
Intag till störttrumma
Intag används i början av störttrumman.
2613 kr
Mellanintag till störttrumma
Intag för lägre nivåer komplett med justerbar hållare. Stålförstärkt med gummigardin för skydd mot inblå...
3800 kr
Stålförstärkt trumma
Används när det uppkommer stort slitage på störttrumma, vid tex. krökar och långa längder av trummor.
2738 kr
Starttrumma för vinsch
Används som första trumma, har invändiga fästen för vinch.
1800 kr
Väggfäste till störttrumma
Fäste till vägg.
Justerbar väggtjocklek från 5 till 54 cm.

Vikt 10 kg.
2113 kr
Installationsvinsch till störttrumma

Installationsvinsch med en vajerlängd på 20 meter inklusive krok.

Vikt 7 kg.
3050 kr

Praktiska och tåliga störttrummor

Våra populära störttrummor finns i flera olika utföranden. Här kan du köpa ett baspaket som innehåller standardtrummor, väggfäste, vinsch, starttrumma där du sätter vinschen samt ett stålförstärkt intag. Ett praktiskt val om ni inte har ett säkert sätt att slänga byggavfall från högre höjder. Denna lösning är idag ett måste på bygg- och rivningsplatser för att kunna garantera säkerheten för både anställda och om folk måste passera i arbetsplatsens närhet.

Vi erbjuder även separata delar för att du ska kunna komplettera din befintliga byggskräpstratt. För även om detta är högkvalitativa produkter kan olyckan vara framme och något går sönder eller så saknas det delar då man behöver nå högre/längre. Vare sig det handlar om starttrumman med fäste för vinschen eller standardtrummor har vi det i vårt sortiment.

Du hittar även standardtrummor för att kunna förlänga exempelvis baspaketet. Behöver du en förstärkt trumma för att slänga byggavfall som kan förstöra plasten i standardtrummor, kan du med fördel välja en störttrumma som har stålförstärkt insida.

Dessa störttrummor kommer med ytterligare fördelar då de är väldigt lätta och deras form innebär att de är enkla att förvara och smidiga att transportera.

Olika tillbehör till störttrummor

I denna kategori hittar du även tillbehör som du måste ha för att avfallskastet ska kunna fungera. Bland annat stadiga och justerbara väggfästen som passar för olika tjocka väggar. Här finns även olika intag till störttrummorna såsom intag som du placerar på den översta trumman.

Men behöver du kunna slänga från olika höjder kan du dessutom installera ett av våra mellanintag. Det kommer med en justerbar hållare och öppningen är skyddad med en gummigardin för att undvika att damm och skräp blåser ut när avfall slängs högre upp.

Är du i behov av en extra installationsvinsch eller om din befintliga har gått sönder har vi även det i vårt utbud. Det är en stadig vinsch med en vajer på 20 meter och den inkluderar en krok.

Köp störttrummor och tillbehör hos oss

När du är ute efter att köpa störttrummor är pris, kvalitet och utbud viktigt och hos oss hittar du Altrads högkvalitativa produkter. Kontakta oss om du vill ha en offert, om du har några frågor eller vill rådfråga om produkterna i den här kategorin.