Byggtillbehör - Vi har tillbehör inom bygg & industri
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Byggtillbehör som förenklar din vardag

I vår kategori med byggtillbehör för bygg- och industribranschen erbjuder vi produkter från en rad kända varumärken. Här hittar du högkvalitativa varumärken som Altrad, Demex, Starke Arvid och Schake som tillverkar allt från skyltställningar, störtrummor, betongvikter och andra praktiska tillbehör för just ditt ändamål.

         

Praktiska skyltställningar och betongvikter

Hos oss hittar du Altrads kompletta skyltställningar som är perfekta både inom bygg och industri. De är robusta, hållbara och tål att stå i tuffa väderförhållanden. Skyltställningarna levereras alltid komplett med betongvikter, så allt du behöver göra är att sätta upp din plåtskylt eller banderoll. Då kan du på ett smart sätt marknadsföra din byggplats eller industri.

Rätt belysning och vagnar underlättar arbetet

Med smarta lyfthjälpmedel som vagnar och hissar från Starke Arvid blir arbetet även mer effektivt och ökar arbetsflödet. Här hittar du ett stort utbud för att smidigt kunna hantera och förflytta gipsskivor med bland annat skivvagnar, gipsbock och skivhissar. Många av produkterna ger dig möjlighet att skära och hantera gipsskivor på ett korrekt sätt så att de inte skadas.

För att byggplatsen ska vara säker måste den dessutom hållas ren. Ett smart hjälpmedel för det är en fodervagn för att enkelt kunna samla upp spill och annat som kan orsaka olyckor.

I sortimentet hittar du även praktisk belysning från Demex. Sverige har många mörka månader, där dagarna med dagsljus är korta. Då är belysningsmaster ett ovärderligt hjälpmedel för att inte förlora effektiv arbetstid. Smidiga LED-ljusslingor är också praktiska och går att sätta upp där man behöver ljus, utan att behöva installera olika armaturer. En smart lösning om du har tillfälliga förråd, alternativt för att lysa upp trapptorn. Om du behöver förlängningskabel eller en T-koppling till ljusslingorna har vi givetvis det också.

Tillbehör, verktyg och annan nödvändig utrustning

I den här kategorin erbjuder vi dessutom en rad andra produkter såsom störttrummor och andra smarta tillbehör som är nödvändiga inom byggindustrin. Tillbehör som vattenpass, expansionspluggar och olika montageverktyg är bara några av produkterna som du kanske söker. Här hittar du även olika skyltar och nycklar till ställningar, trailerlås, extra plattformar till ställningar och många andra praktiska produkter för en funktionell arbetsplats.

Om du inte hittar den eller de produkter du söker, kontakta vår kundtjänst för att få hjälp. Du kan givetvis även söka i våra andra kategorier för att se vad vi erbjuder.