Byggstängsel & industristängsel för avspärrning
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Byggstängsel & industristängsel

Regelverket för arbetsplatser på allmänna områden, vid en väg eller på en väg säger att området måste spärras av. Det kan ske med fasta avspärrningsstängsel eller mobila byggstängsel i sektioner. I vårt sortiment har vi ett stort urval av byggstängsel och industristängsel, både som paket och som enstaka produkter för att kunna möta dina behov.

Industristängsel 100 m inkl. grind
OBS! Då priserna på dessa artiklar skiftar rejält i inköp ber vi er mejla oss på info@stallning.se så å...
0 kr
Industristängsel 50 m inkl. grind
OBS! Då priserna på dessa artiklar skiftar rejält i inköp ber vi er mejla oss på info@stallning.se så å...
0 kr
Svalan skjutgrind
OBS! Då priset på denna artikel skiftar rejält i inköp ber vi er mejla oss på info@stallning.se så återkomme...
0 kr

Köpa byggstängsel

Om du har ett företag där du ofta använder byggstängsel eller har behov av industristängsel är det värt att köpa något av våra högkvalitativa avspärrningsstängsel istället för att hyra. När det gäller industristängsel och pris beror det dock helt och hållet på vilken produkt du väljer. Vissa av våra produkter kan variera en del i pris och därför ber vi alltid våra kunder att kontakta oss så hjälper vi till med en skräddarsydd offert.

Vi har skapat ett par kompletta exempel-paket med stängsel i längderna 50 och 100 meter som passar perfekt för avspärrning. Här ingår allt du behöver för att montera stängslet, med bland annat låsbar grind, stolpar och förstärkta hörn som levereras med 10 års nätgaranti. Du kan givetvis välja att köpa byggstängsel i sektioner om det passar bättre för ditt projekt. Då meddelar du oss bara om dina behov så hjälper vi dig att hitta rätt.

Ökad säkerhet på långvariga byggen

När det gäller byggen som pågår en längre tid bör du satsa på högre säkerhet för ett effektivare skydd. Du vill förstås undvika att obehöriga att få tillträde till byggplatsen och samtidigt kunna förvara både maskiner och verktyg säkert. Då är det värt att tänka till vilket byggstängsel och höjd som passar för byggplatsen. Här är det rekommenderat att du väljer ett högre stängsel.

I vårt sortiment har vi bland annat två meter höga industristängsel med tre raders taggtråd längst upp som är godkänt enligt Svenska Stöldskyddsföreningens normer som är en lösning som gör det betydligt svårare att kunna klättra in på området.

Det kan även vara värt att investera i insynsskydd för byggstängsel och byggstängsel med grindar som är låsbara. Insynsskyddet gör det svårare att se vad du förvarar på byggplatsen och det blir inte lika lockande för obehöriga att ta sig in. En låsbar grind ger dessutom enklare passage för både arbetare och fordon in och ut från byggplatsen. Här kan du se vårt fulla utbud av industrigrindar.

Vi har både industristängsel med grind samt enskilda grindar att komplettera med. Här finns allt från skjutbara större fordonsgrindar till rotationsgrindar för personal och besökare. Om du är osäker på vilket byggstängsel eller industristängsel som passar din verksamhet, tveka inte att höra av dig till oss. Letar du efter byggstaket & kravallstaket har vi det också i vårt sortiment.