Modulställningar i stål eller aluminium | Ställning.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Modulställningar

          

En modulställning är en flexibel ställning som ger dig flexibla möjligheter höjdmässigt, hög hållfasthet och 50 cm mellan infästningarna. Hos oss hittar du byggställning modul både i stål och aluminium. Våra modulställningar kommer från Altrad och har alltid 10 års garanti.

Hitta en modulställning för alla arbeten

Oavsett om du har behov av en större eller en mindre konstruktion är denna byggnadsställning ett bra alternativ. Vi har modulpaket i en mängd olika storlekar med variation i såväl längd som i höjd och även i djup.

I vårt sortiment hittar du allt från en liten modulställning på 3x4 meter, upp till modulpaket som går runt en hel byggnad samtidigt. Vi försöker finnas till hands för både de stora och de små jobben. På våra modulställningar är det 50 cm mellan infästningarna vilket tillsammans med de ställbara fötterna gör det enkelt att pricka  in exakt den önskade plattformsnivån man behöver stå på. Detta leder ju även till en ökad säkerhet för arbetet på själva byggställningen.

Stål eller aluminium?

När du ska köpa modulställning hos oss kan du välja mellan stål eller aluminium. Båda materialen är säkra och mycket hållfasta. Stål är något billigare, medan aluminium är ett material med mycket låg vikt.

Du hittar även hybrida modulställningar som består av ett modulpaket med delar både i aluminium och stål. I det fallet är de delar som flyttas runt allra mest tillverkade av aluminium. Det skapar en mer ergonomisk arbetssituation vid montering. De mer fasta delarna är i sin tur tillverkade av stål för att hålla nere kostnaderna, vilket gör ställningarna riktigt prisvärda utan att tumma på kvaliteten.

Köp extra delar till modulställning

Eftersom den största fördelen med en modulställning är just flexibiliteten är det viktigt för oss att du också kan göra anpassningar i efterhand. I vårt sortiment kan du köpa flera olika ställningsdelar till ditt modulpaket. På så sätt kan du använda samma modulställning även till nya jobb där andra förutsättningar finns. Olika delar som du kan köpa till är exempelvis extra plattformar, u-bommar, horisontalstag, konsoler, kopplingar, låsbyglar och hissystem.

Trapptorn till alla modulställningar

Vid arbeten på hög höjd är säkerheten alltid av högsta prioritet. Därför ska en modulställning alltid kompletteras med ett trapptorn om arbetet utförs av  yrkesmässigt folk.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att hitta rätt modulställning för dina behov. Ring oss eller mejla oss dina önskemål så återkommer vi till dig med ett förslag och en offert!