Avspärrningsprodukter: Staket & stängsel för avspärrning | Ställning.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Avspärrningsprodukter: Staket & stängsel för avspärrning

I vissa situationer kan ett område vara i behov av avspärrning, både för att hålla obehöriga ute och för att minska olycksrisker. Hos oss finns ett stort utbud av avstängningsmaterial lämpliga för många olika ändamål. Här finns allt från bygg- och kravallstaket till industristängsel och olika slags grindar.

Fasta avspärrningar

Om det är ett långvarigt projekt eller om du vill kunna hägna in en industritomt är våra industristängsel att rekommendera. De är höga samt har taggtråd överst för att förhindra att obehöriga kan klättra över. Våra paket med industristängsel och byggstängsel är dessutom kompletta med en dubbelgrind. Industristängsel passar även utmärkt till exempelvis permanenta eventplatser.

I vårt sortiment av avspärrningsprodukter hittar du även mobila förstärkta byggstaket och kravallstaket med staketlås som du snabbt och smidigt kan sätta upp. Det är en perfekt lösning om du ofta behöver flytta staketet för korttidsbyggen, fasadarbeten eller mindre renoveringsprojekt.Även dessa passar utmärkt för att smidigt spärra av platser vid event, arrangemang, tävlingar och liknande.

Tillfällig avspärrning

Om du är i behov av mobila avspärrningsmaterial för olika event eller arbeten är våra varmgalvaniserade kravallstaket en smart lösning. De är praktiska för exempelvis konserter eller marknader för att stänga av områden som inte publiken ska ha tillträde till. Tack vare det tåliga materialet har dessa staket en längre livslängd.

Dessa staket är även effektiva för att stänga av områden som kan vara farliga för passerande gångtrafikanter. Det kan vara vid högre byggnader där det kan finnas risk för snöras från taket. Kravallstaket är även ett bra val för vägarbeten för att skapa en säker miljö för både de som arbetar och personer eller bilar som passerar. Tillfälliga avspärrningar är dessutom utmärkta lösningar för att förhindra köbildningar och för att smidigt vägleda gångtrafikanter var det är säkert att passera.

I vårt sortiment finns det kompletta paket eller enstaka sektioner att välja på beroende på hur stort område som du behöver spärra av.

Grindar och tillbehör

I utbudet erbjuder vi också olika slags industrigrindar för enkel passage genom stängsel. Det finns både låsbara gånggrindar och fordonsgrindar försedda med hjul för att enkelt kunna öppna dem. Har du stora fordon som ska passera kan en större skjutbar grind vara fördelaktigt för mer permanenta lösningar. Vi har även roterande grindar som är lämpliga för tillfällen när folk ska passera in och ut från ett område. Det ger en bättre kontroll om personen är behörig eller inte.

Är du i behov av extra gummifötter eller staketlås hittar du även det i vårt utbud. Vi erbjuder även smidiga transportcontainrar för att enkelt kunna transportera dina staket om du har behov att flytta exempelvis kravallstaket. 

Har du några frågor eller vill ha mer information om vårt sortiment av avspärrningsprodukter är du varmt välkommen att höra av dig.