Rullställning - Köp rullställningar av hög kvalitet | Ställning.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Rullställningar

       

Anpassning till nya arbetsmiljöreglerPineapple

På grund av nya direktiv från Arbetsmiljöverket levereras från och med den 17 november 2020 en ny sorts ramar (400). Stagen man sätter plattformarna på var placerade med 300 mm mellanrum på den tidigare modellen. På den nya modellen är mellanrummet 400 mm. Uppdatering av hemsidan görs löpande men för tillfället är ställningarna på produktbilderna med den äldre rammodellen. Du kan läsa mer om förändringen här.


Alufase rullställningar & hantverkarställningar

Alufase är en av marknadens bästa rullställningar med överlägsen kvalitet och 10 års garanti. Tre gånger starkare och 10 gånger längre livslängd jämfört mot vanliga svetsade rullställningar. Vi har alla typer av rullställningar hemma på lager - snabba leveranser, vi skickar inom 24 tim. Ring gärna oss på 0586-53 000 så hjälper vi dig!

Rullställningar kan användas till allt från underhållsarbeten till installationer. Tänk på att rullställningen inte kan användas för tillträde till exempelvis tak. I dessa fall ska fasadställning användas.

Hantverkarställningar

Hantverkarställningar kallar vi de mindre varianterna av rullställning vars grundsektion bygger på en dragspelsfunktion. De har mindre hjul (125 mm i diameter), en plattformslängd på 2,0 meter och i våra färdiga paket byggs den med en plattform i bredd och upp till 8,0 meters arbetshöjd.Till dessa paket kan man köpa till benjusteringspaket till hjulen för att få ställbarhet på dessa med 40 cm.

Rullställningar

Rullställning bygger som standard på lösa sidoramar och stag, men dragspelsfunktionen finns som tillval om det är önskvärt.De har större hjul ( 200 mm i diameter), en plattformslängd på 2,5 meter och finns i enkelbredd och dubbelbredd (två plattformar bredvid varandra) och upp till 12 meters arbetshöjd. I alla rullställningspaket ingår alltid benjusteringspaket.Våra kunder är såväl privatpersoner som yrkesfolk och till de paket som kräver det har vi skapat säkerhetspaket som man kan komplettera med för att möta de krav som Arbetsmiljöverket ställer (AFS 2014:3).

Special

Utöver våra sammanställda paket kan vi även erbjuda alla paket i t.ex. 3-meterslängder eller olika speciallösningar som långa landgångar, arbetsplattformar eller t.o.m. bardiskar. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare på info@stallning.se eller 0586-53000.