Betongvikter & Betonglego - Köp smidigt online
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Betongvikter och Betonglego

Det finns många tillfällen som ett företag kan behöva bygga upp tillfälliga eller permanenta väggar av betonglego. Många gånger behövs det även tung ballast som håller exempelvis skyltställningar stadiga så som betongvikter i olika storlek. Vi erbjuder både och i den här kategorin och även olika tillbehör för dessa..

Betonglego
Massiva betongblock som staplas ihop som Lego. Ingen gjutning eller fogning behövs. Blocken används till permanenta eller tillfälliga...
fr. 1238 kr
Betongvikt 1,1 ton
Ballast för att vädersäkra/förankra väderskydd, ställningar, skyltställningar med mera.Våra ballaster har ur...
1988 kr
Köp!
Info
Betongvikt 1,7 ton
Ballast för att vädersäkra/förankra väderskydd, ställningar, skyltställningar med mera.Våra ballaster har ur...
2613 kr
Köp!
Info

Praktiska staplingsbara betongblock

Om du behöver bygga upp tillfälliga väggar är stora betongblock som så kallade legoblock ett bra alternativ. De är tillverkade utifrån samma princip och form som Lego med upphöjningar och nedsänkningar som passas samman för att bilda en stadig sammanfogning. För att bygga väggen behöver du därför varken gjuta eller foga när du använder dessa betonglegoblock.

Betonglego block kan även användas permanent för bygga olika slags lager för att förvara material, exempelvis:

 • Spånlager
 • Foderlager
 • Metallager
 • Planlager
 • Jordlager och 
 • Gruslager

Men betonglego och dess klossar lämpar sig lika bra för att använda till exempelvis:

 • Brandvägg
 • Översvämningsskydd
 • Inkörningsskydd
 • Invallningar
 • Bullerväggar
 • Betongväggar

Är du i behov av att bygga olika fickor för förvaring för foder, grus, betong, spån och mycket annat. Beroende på block ingår en eller två kulankare och du för att lyfta och flytta dessa behöver man ett lyftdon. Saknar du detta hittar du dem under kategorin tillbehör.

Olika betongvikter för förankring

Ballast som stora betongklossar använder du för att förankra exempelvis ställningar, väderskydd eller skyltställningar för väder och vind. De är formade så att det finns uttag nertill för att en truck ska kunna lyfta eller förflytta dem med hjälp av gafflarna. Beroende på storlek klarar även en palldragare av det. Här hittar du betongvikter på 1,1 ton och 1,7 ton. Dessa betongvikter har även en gänga i toppen för att det ska gå att fästa en förankringsögla.

Tillbehör till betonglego och betongvikter

Både betonglego och betongvikter kräver ibland vissa tillbehör. Det handlar om förankringsögla för betonglego och förankringsöglor för betongvikterna. Dessa hittar du här bland tillbehören för betonglego och våra olika betongvikter.

Köp betonglego och betongblock hos oss

När det gäller betonglego och pris ber vi dig kontakta oss via mejl innan du gör ett köp. Det är svårt att beräkna frakten på den här produkten. Om du vill köpa betonglego, kontakta oss och ange antal, storlek samt adress så återkommer vi med ett självkostnadspris för frakten. Detta behöver du inte göra när det handlar om köp av betongvikter. Om du har några frågor eller vill ha mer information om köp, frakt och produkter så hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.