Belysning industri & byggmiljöer - Lys upp byggarbetsplatsen
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Belysning för industri & bygg

Demex är ett varumärke som erbjuder praktisk belysning för arbetsplatser såsom teleskopiska belysningsmaster för större områden. I vårt utbud har vi även smarta LED-ljusslingor för förråd, hallar och annat, utvecklade av norska Eledge Lightning.
LED-ljusslinga
M-Flex 750


25 meter kraftfull LED-slinga som ansluts till vanligt elluttag. Passar bra för både inom- och utomhusbruk och är utr...
2738 kr 3738 kr
Köp!
Info
M-flex anslutningskabel
M-flex tillkopplingskabel


Anslutningskabel till M-flex LED stripe.
136 kr
Köp!
Info
M-flex T-koppling
M-flex T-koppling


T-koppling till M-flex LED stripe.
186 kr
Köp!
Info

Belysning för större arbetsplatser

För att kunna belysa större områden är det nödvändigt att lamporna kommer upp i en högre höjd för att få full belysning. Med en teleskopisk belysningsmast kan du välja höjd och även var du ska placera belysningen eftersom masterna är flyttbara. Tack vare att mastkronan går att vinkla kan du dessutom styra belysningen precis dit du vill ha den. Dessa teleskopiska master är lika praktiska för en byggarbetsplats eller ett vägarbete som de är för ett event.

LED belysning för industri

Oavsett om det är en lagerbyggnad eller ett tillfälligt förråd krävs det oftast bra belysning. Många gånger sätter arbetet igång innan dagsljuset har börjat visa sig och avslutas när det har börjat mörkna. En smart lösning är LED-belysning av olika slag. Bland annat en LED-ljusslinga som är flexibel och som går att sätta upp både vertikalt och horisontellt.

Den kan du placera där du behöver belysning, exempelvis längs rör i trapptorn eller i taket på ett magasin. När den inte används rullas den bara upp på en hållare. Ljusslingan passar lika bra för inomhusbruk som utomhus och fungerar med ett vanligt eluttag.

Fasadbelysning för industri

Många industrier och fastigheter vill kunna belysa sin fasad på ett både praktiskt och snyggt sätt. Med de produkter vi erbjuder, såsom teleskopiska belysningsmaster och slingor med LED-belysning, kan du som företagare välja hur du vill belysa din fasad.

För fasader inom bygg och industri är LED belysning ett praktiskt val eftersom det ger en flexibel belysning. Slingan är indelad i oberoende sektioner, vilket garanterar att inte hela belysningen släcks om en sektion går sönder. Själva slingan har ett ytterhölje som gör att den tål både varma sommartemperaturer och kalla vinternätter.

Med hjälp av olika tillbehör kan du även förlänga den 25 meter långa slingan upp till hela 200 meter. Vill du kunna sätta upp den runt en skylt eller ett fönster finns det även en smidig T-koppling för olika vinklar.

Köp belysning för industri hos oss

Byggbranschen och industrin behöver belysning som klarar de nordiska väderförhållandena. Det erbjuder vi på Ställning.se med de belysningsprodukter vi tillhandahåller. Kontakta vår kundtjänst om du behöver veta mer om belysning och pris för dessa produkter.