Ramställning - Köp ramställningar med hög stabilitet | Ställning.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Ramställningar

                   
Upptäck vårt sortiment av ramställningar som säljs både i paket och som separata delar. I och med att själva sidostyckena är prefabricerade där spiror och tvärstag sitter ihop från början är det väldigt smidigt att bygga upp denna nästan helt utan verktyg. Givetvis utan att alls tulla på den höga säkerhet som är vårt signum. 

Då ramställningen är utmärkt för till exempel målnings- och renoveringsarbeten är den vår populäraste ställning för de flesta fasadarbeten.

Flera typer av ramställningar

Vilken ramställning du behöver beror på vilket arbete du ska utföra och var ställningen ska sättas upp. Av den anledningen har vi ett gediget utbud som passar alla projekt. I Sverige är ramställningar det vanligaste alternativet av ställningssystem. De används av både privatpersoner och företagare.

Vi har sålt ramställning sedan 2008 och har letat oss fram till de som har den absolut högsta kvaliteten och vi säljer dem både i stål och aluminium. Dessutom får du alltid tio års garanti när du köper en ramställning från oss. När det kommer till storlekarna på ställningarna har vi sammanställt de allra vanligaste men vi anpassar förstås dessa efter era behov och önskemål. När man pratar byggställning benämns den i den längd den täcker in samt den arbetshöjd man når på den översta plattformen, se exempel nedan:

  • 3x4 meter, är alltså 3 meter i längd och man når ca. 4 meter från den övre plattformsnivån
  • 15x6 meter, är 15 meter lång och man står på ca. 4 meter och når 6 meter på den övre plattformen.

Om du vill ha en stabil och hållbar ställning som dessutom är kostnadseffektiv är en ramställning i stål ett utmärkt alternativ. Väljer du dessutom en i aluminium kan du dra nytta av den låga vikten, vilket är en fördel bland annat när du ska montera den. Tack vare den låga vikten är de även enkla att transportera. Det är perfekt om du ska använda ställningen på flera olika platser. Väljer du en i stål får samma typ av ställning men den väger lite mer men har samtidigt ett lägre pris än en i  aluminium.

Paket eller separata delar

När du köper en ramställning från oss kan du välja mellan att köpa ett färdigt paket eller att komponera ihop en egen ställning med separata delar. Paketen är prisvärda och praktiska och är ett bra och prisvärt alternativ. De är anpassade i längd och höjd efter de vanligaste behoven som våra kunder efterfrågar. Flera av paketen har även en så kallad gaveltopp som gör att man når upp lite högre i mitten av ställningen för att till exempel täcka in gaveln på en 1 1/2 -plans villa.

Skulle du däremot behöva komplettera en befintlig ramställning för att nå lite längre eller högre kan du enkelt välja att köpa separata delar som du hittar på vår så kallade sprängskiss över ramställningen. Vill du ha lite hjälp med att veta exakt vilka delar du behöver komplettera med kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Köp ramställningar online från oss

En ramställning har fördelar såsom att de är enkla att montera och ta ner, vilket även gör dem lätta att transportera och förflytta. Det i sin tur sparar tid som kan användas till att utföra arbetet istället. Byggprincipen är logisk med få detaljer och en skruvlös design. Våra ställningspaket är kompletta och det ingår alltid väggfästen och ställbara fötter, vilket gör att din ramställning står stabilt även på ojämna underlag.