Skyltställningar och byggskyltar för bygg & event | Ställning.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Skyltställningar & byggskyltar

         120

Om du behöver ett effektivt sätt att visa upp olika typer av skyltar på, är våra skyltställningar och byggskyltar den perfekta lösningen. Visa vilket företag som står för byggnationen eller vilket företag som ska etablera verksamhet i de nya lokalerna med en väl synlig skyltställning.

Skyltställning 3x4m
Skyltställning 3,07 x 3,07 m i trekant, 4 meter hög. Perfekt byggskylt för att visa ditt företag eller etablering. Komplett skyl...
18113 kr
Köp!
Info
Skyltställning 3x7m
Skyltställning 3,07 x 3,07 meter i trekant och är totalt 7 meter hög. Perfekt byggskylt för att visa ditt företag eller eta...
28113 kr
Köp!
Info
Skyltställning 6x7m
Skyltställning 6,14 x 6,14 m i trekant, 7 meter hög. Perfekt byggskylt för att visa ditt företag eller etablering. Komplett skyl...
63738 kr
Köp!
Info
 Skyltställning 6x9m
Skyltställning 6,14 x 6,14 m i trekant, 9 meter hög. Perfekt byggskylt för att visa ditt företag eller etablering. Komplett skyl...
88738 kr
Köp!
Info
Infästningspaket för plåtskyltar
För att montera plåtskyltar på skyltställningen behövs det vertikala rör att fästa skyltarna i.
Detta gör d...
4800 kr
Köp!
Info

Komplett skyltställning för skyltar

Hos oss hittar du kompletta skyltställningar för skyltning inom byggsektorn och andra branscher. De ställningar som finns att köpa här är designade för att vara robusta och hållbara. Våra skyltställningar tål både tuffa väderförhållanden och tunga material så som bland annat plåt.

Genom att exempelvis montera ett tydligt budskap på en skyltställning från oss kan du vara säker på att skyltningen blir både synlig och säkert monterad.

Skyltställningar och byggskyltar i olika storlekar

I utbudet kan du hitta en skyltställning i rätt storlek som passar för ert behov. En skyltställning kan ibland behöva vara extra hög för att synas och vara iögonfallande. Särskilt om skylten kommer att vara omgiven av andra höga moduler eller byggnader. Våra byggskyltar är även anpassade för olika storlekar på skyltarna.

Tillbehör till skyltställning

Våra skyltställningar levereras tillsammans med betongvikter och passar för både banderoller och plåtskyltar. Ska du montera en plåtskylt på ställning tillhandahåller vi tillbehör som gör monteringen av skylten smidig. För det har vi speciella infästningspaket för plåtskyltar som gör att de blir lättmonterade. Du får en helhetslösning som blir mycket stabil och hållbar.

Tänk på det här när du ska köpa skyltställning

Innan du bestämmer dig för att köpa en skyltställning är det bra att tänka över ett par saker så att köpet verkligen blir rätt. Utgå från vilken typ av skylt du ska montera och var skyltställningen kommer att stå. Banderoller ligger lägre i pris än plåtskyltar och är även enklare att byta ut. Däremot kan en plåtskylts budskap vara något tydligare samt är mer hållbar över tid.

Ska ställningen stå placerad på en plats med god sikt kan det räcka med en lägre ställning. Är det däremot en plats omgiven av höga byggnader, skog eller liknande kan det vara en fördel att välja en högre ställning.

När du har tänkt över vilken typ av skyltställning du behöver är processen att köpa en ställning från oss enkel. Du gör din beställning direkt via webbshoppen och vi levererar den sedan till önskad adress. Har du frågor eller är tveksam över vilken storlek du behöver på skyltställningen är du välkommen att kontakta oss, så kan vi ge dig mer information om vilka alternativ som kan passa dig bäst.

Alltid 10 års garanti på skyltställningar


Alltid 10 års garanti på Altrad Modul stabila skyltställningar och byggskyltar. Optimala skyltar vid nybygget och vägrenen! Genom oss ordnar du en komplett skyltställning inklusive betongvikter. En lättmonterad och stabil ställning med ställbara fötter som kan justeras i höjdled.