Trapptorn - För en säkrare arbetsmiljö | Ställning.se
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Trapptorn som gör ditt arbete lättare och säkrare

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa trapptorn att montera på byggnadsställningar som gör ditt arbete både lättare och säkrare. Precis som för våra andra produkter lämnar vi förstås även 10 års garanti på trapptornen.

Trapptorn
Komplettera din ställning med ett komplett trapptorn som byggs separat utanför ditt ställningspaket. En säker och mycket funktio...
fr. 14363 kr
Fristående trapptorn - Modul Stål
Fristående trapptorn i Altrad modulställningKomplett fristående trapptornspaket i två, tre eller fyra våningar, motsvarande...
fr. 41238 kr

Till byggställning eller fristående?

När du sätter upp en byggnadsställning behöver du även ett trapptorn. Det är numera också ett krav från Arbetsmiljöverket (2014:3). Stabila trapptorn gör arbetet tryggare och bidrar därmed till en säkrare arbetsmiljö. I våra paketlösningar ingår alla detaljer som behövs för att montera trapptornet till den befintliga byggställningen.

Hos oss kan du även köpa fristående trapptorn om du behöver säkert tillträde utan att behöva bygga ställning runt allt. Konstruktionen är smidig och lätt att montera upp och den ger sedan gott om utrymme för alla som arbetar med projektet. 

Trapptorn i olika utföranden

När du köper ett trapptorn från oss kan du välja mellan flera utföranden. Det finns någonting för alla behov. Du kan välja mellan trappor i olika höjd och med en maximal arbetshöjd på så mycket som tio meter. Våra trapptorn har även räcken både in- och utvändigt, vilket bidrar till större säkerhet vid uppgång till tak och liknande.

Våra trapptorn består av kompletta paket som ska monteras på plats. Är du van vid att sätta upp byggställningar kommer det att vara enkelt att utföra monteringen av trapptornet, eftersom det i grunden är samma tillvägagångssätt.

Du väljer själv vilken höjd du önskar när du genomför din beställning. Det finns även möjlighet att välja material på en del av våra trapptorn och det finns delar i både aluminium och stål. Båda materialen gör dem mycket hållbara och stabila. Letar du efter ett trapptorn till din ramställning har vi det också.

Köp trapptorn online hos oss

Hos oss hittar du trapptorn i flera priskategorier och storlekar. Givetvis är alla våra lösningar mycket säkra, vilket är en av de viktigaste aspekterna vid arbete på hög höjd. När du vill köpa ett trapptorn av oss väljer du först höjd och material och får då en tydlig prisuppgift direkt på hemsidan.

Vill du ha ytterligare information eller behöver individuella lösningar är du välkommen att kontakta oss för att få en offert. Vårt mål är alltid att tillgodose våra kunders önskemål och ta fram så effektiva lösningar som möjligt.