Returer/byten Ställning
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Returer & Byten

Retur & byte
När du handlar hos oss på Ställning.se så vill vi att du som kund alltid ska känna dig 100 % trygg.
Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att hjälpa till när ett fel har begåtts, antingen från vår sida eller från din sida som kund.

Alla fel som sker från vår sida rättar vi alltid till så fort som möjligt och självklart utan att det belastar dig som kund på något sätt.

Skulle du som kund däremot råkat beställa fel varor eller av någon anledning ångrat ditt köp så är du varmt välkommen att returnera varorna i sin ursprungsform till oss. Det du bör veta är att för dessa returer är det du själv som kund som står för returfrakten. 

Därför rekommenderar vi alltid att du som kund dubbelkollar så att allting är rätt i din beställning. Skulle du vara osäker på något kan du alltid lyfta telefonen eller skicka ett mail till oss så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Vill du ändå göra en retur eller ett byte av en produkt så gör du det enklast genom att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi mer än gärna till i processen.

Reklamation
Skulle din produkt vara transportskadad eller att du av någon anledning fått fel produkt så är det viktigt att du anmäler detta till speditören och kontaktar oss snarast möjligt. Detta för att vi ska kunna hämta upp det defekta och skicka dig nya produkter.
Alla våra försändelser är försäkrade så Ni behöver inte oroa Er om något gått sönder i frakt men det är väldigt viktigt att vi får reda på detta i tid.

Goodwill
Ett av våra ledord är att ha så hög after-sales service som möjligt. Det innebär att efter du lagt en beställning hos oss kan du alltid kontakta vår kundtjänst för alla möjliga frågor och funderingar. Skulle det av någon anledning uppstå en situation där det blivit fel i leverans eller frakt så kommer vi alltd att göra vårt allra yttersta för att hjälpa till så att Ni kan känna Er 100 % trygga när Ni handlar hos oss.

Kundtjänst
Telefon: 0586 - 53 000
E-post: info@stallning.se