Ställningspaket basic
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Ställningspaket Basic
Ställningspaket Basic
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Ställningspaket Basic

Roofac
1363 kr
Gör dina val nedan
 
Lägg i kundvagnen
Artnr:
RC-R0026
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Ett prisvärt skyddspaket för ställningsarbete från vår Basicserie, packat i en praktisk väska:
  • Sele med två infästningspunker (rygg och bröst)
  • Dubbla hajkrokar med en räckvidd om 2 meter/styck
  • Förvaringsväska med fönster
Produktöversikt:
Dubbel Lanyard: Med vårt skyddspaket för ställningsarbete får du en robust dubbel lanyard som säkerställer maximal säkerhet vid höjdarbete. Den dubbla lanyarden ger dig flexibilitet och stabilitet samtidigt som den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Sele med tillhörande bag:
För att komplettera din säkerhetsutrustning ingår även en ergonomiskt utformad sele som garanterar komfort under långa arbetspass. Den medföljande bagen gör det enkelt att förvara och transportera din sele, vilket ger dig enkel åtkomst och snabb förberedelse vid behov.

Fördelar med vårt Skyddspaket för Ställningsarbete:

1. Ökad säkerhet: Med vår dubbla lanyard och kvalitetssele kan du vara säker på att varje moment av ditt ställningsarbete skyddas optimalt. Vi prioriterar din säkerhet så att du kan fokusera helt på ditt arbete.

2. Hög kvalitet: Vårt skyddspaket är tillverkat av material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig användning och pålitlig prestanda även under de mest krävande förhållandena.

3. Komfortabelt och praktiskt: Den ergonomiskt utformade selen garanterar inte bara optimal säkerhet utan också komfort under långa arbetspass. Tillsammans med den medföljande bagen blir förvaring och transport en smidig och enkel process.

4. Enkel användning: Vårt skyddspaket är utformat med användarvänlighet i åtanke. Med enkelheten att sätta på sig selen och fästa lanyarden kan du snabbt komma igång med ditt arbete utan krångel eller förseningar.

5. Kostnadseffektivt: Genom att investera i vårt paket för ställningsarbete sparar du inte bara tid utan också pengar på lång sikt. En ökad säkerhet minskar risken för incidenter och därmed även eventuella kostnader och förluster.

Sammanfattning:
Vårt skyddspaket för ställningsarbete erbjuder den perfekta kombinationen av säkerhet, kvalitet och användarvänlighet. Med en dubbel lanyard och en sele med tillhörande bag kan du utföra ditt arbete med fullt förtroende och trygghet, vilket gör det till det självklara valet för alla som prioriterar säkerheten på arbetsplatsen. Skydda dig själv och dina medarbetare med vårt pålitliga skyddspaket för ställningsarbete idag!
Innehåll:
  • Sele med två infästningspunker (rygg och bröst)
  • Dubbla hajkrokar med en räckvidd om 2 meter/styck
  • Förvaringsväska med fönster