Demex - Köp produkter från Demex
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Demex

Svenska företaget Demex är en högkvalitativ producent av avspärrningar, stängsel och grindar för både företag och privatpersoner. Inte minst Demex smarta grindar är välkända och populära på marknaden.
Svalan skjutgrind
OBS! Då priset på denna artikel skiftar rejält i inköp ber vi er mejla oss på info@stallning.se så återkomme...
0 kr

Smidig smart skjutbar grind

Demex skjutgrind Svalan är en högteknologisk CE-märkt grind tillverkad i Sverige. Den är säker och stadig för att kunna skydda området och hålla obehöriga utanför. Detta gör den perfekt för både offentliga miljöer och byggområden. Grinden har en öppning på sex meter och en höjd på två meter. Det innebär att den även passar för företag och byggområden där stor och tung trafik måste passera.

Skjutgrinden är smidig eftersom den är motordriven, så att förare inte behöver gå ut för att öppna grinden. När du köper baspaketet får du med all nödvändig säkerhetsutrustning du behöver. Vill du göra arbetsplatsen ännu enklare att få tillträde till, kan du komplettera ditt köp med olika typer av manövreringsmetoder. Du kan då öppna grinden med exempelvis en fjärrkontroll eller med din mobiltelefon.

Tillbehör till skjutgrinden Svalan

I vårt utbud har vi tillbehöret EASY GSM-modul med tidur 3G, inklusive simkort för att du ska kunna styra grinden via din telefon. Modulen monteras helt enkelt i manöverskåpet på grinden. Fördelen med detta tillbehör är att upp till fem administratörer kan hantera och sköta modulen och hela 100 stycken användare kan kopplas till den.

Att fler än en administratör har tillgång till att administrera modulen ger en större flexibilitet vid semestrar och andra ledigheter. Har du ett stort företag eller en omfattande konstruktion igång är det givetvis praktiskt att så många som möjligt har tillgång till att öppna grinden på ett smidigt sätt.

Om du använder samma leverantörer av material och produkter kan även dessa få tillgång till möjligheten att öppna grinden via sina mobiltelefoner. Du slipper alltså dela ut nycklar som kan hamna på villovägar, vilket minskar risken för att en obehörig person tar sig in. Den här lösningen ger en säkrare grind och är en produkt vi kan rekommendera alla entreprenörer.

Köp Demex grind hos oss

Vi på ställning.se erbjuder både den smarta skjutgrinden Svalan samt kompletterande tillbehör till den i vårt sortiment. Demex priser på den här grinden kan variera i inköp beroende på mått och tillbehör, så därför ber vi dig kontakta oss för att få en offert.

Har du redan grinden men vill komplettera den med en smart manövreringsmetod kan du beställa tillbehöret direkt. Har du några frågor eller vill ha mer information, hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.