Ram i gruppen Rullställning / Ställningsdelar  hos Ställning.se (AF-111-R)
Ramar Alufase
Ram
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Ram

Alufase
Gör dina val nedan
Fackbredd (m): 
Fackhöjd (m): 
Modell: 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AF-111-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Ram 300/400 till Alufase rull- och hantverkarställningar


Ramar till våra rull- och hantverkarställningar. Tillgänglig i enkel- och dubbelbredd, i en- eller tvåmetershöjd samt i 300- och 400-modellen. För teknisk specifikation av de olika modellerna, se Detaljerad info.Vilken modell ska jag välja?

Skillnaden mellan modellerna är avståndet på ramarna mellan de horisontella stagen som man placerar plattformar på. I 300 modellen är avståndet 300 mm, i 400-modellen är avståndet 400 mm. Under hösten 2020 övergick vi från modell 300 till 400 för våra rull- och hantverkarställningar. Bakgrunden är förändringar i arbetsmiljöregelverk som du kan läsa mer om här. För order lagda före den 11 november 2020 levererades modell 300. För order lagda den 11 november 2020 eller senare leverades modell 400.


Vi hjälper dig!

Är du osäker på vilken modell du ska välja så finns vår kundtjänst på plats för dig. Här finns våra kontaktuppgifter!

Monteringsanvisningar och typkontrollintyg


Här finns aktuella monteringsanvisningar och typkontrollintyg. Har du en äldre modell och letar efter tidigare dokument, hittar du dem här.

 

Alufase - en av marknadens bästa rullställningar med överlägsen kvalitet och 10 års garanti!


10 ÅRS GARANTI
Det ska löna sig att köpa sin ställning. Vi säljer högkvalitativa produkter som håller länge. Därför ger vi med nöje tio års garanti på samtliga ställningskomponenter. Se fullständiga villkor i de allmänna villkoren.
EUROPEISK TILLVERKNING
För att säkerställa högsta kvalitet sker tillverkningen av våra byggställningar i Europa.
TYPKONTROLLERAD
Alla våra byggställningar är typkontrollerade av RISE, f.d. SP. På så vis säkerställer vi att byggställningen lever upp till de nivåer vi lovar vad beträffar till exempel hållfasthet och stabilitet. Att ställningen är typkontrollerad är också ett krav för att byggställningen skall få användas i yrkesmässiga sammanhang enligt Arbetsmiljöverkets författning 2013:4.
PRISGARANTI
Hos oss kan du vara säker på att få det bästa priset. Om du mot förmodan skulle hitta kvalitativt och kvantitativt motsvarande produkt hos en annan leverantör ersätter vi dig mellanskillnaden. För fullständiga villkor, se de allmänna villkoren.