Hjul Alufase
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Hjul Alufase  i gruppen Rullställning / Ställningsdelar  hos Ställning.se (AF-410-R)
Hjul Alufase
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Hjul Alufase

Alufase
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AF-410-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Hjul till rullställningar och hantverkarställningar från Alufase

Länkhjul till våra rull- och hantverkarställningar i olika storlekar.

Vilken modell/diameter ska jag välja?

Om du har justerbara ben i din rull- eller hantverkarställning ska du använda artnr AF-411 - AF-413 beroende på önskad hjulstorlek. Om du saknar justerbara ben och har en Quickbase-grundsektion ska du använda artnr AF-410. AF-410 används som reservdel till din befintliga ställning.

OBS! Om du har modell AF-410 från din Quickbase-grundsektion idag och vill köpa till större hjul, behöver du även köpa till justerbara ben, i annat fall kommer de nya hjulen inte att passa i ställningen.

Kan jag använda ledad fotplatta?

Om du inte vill använda hjulen till din ställning behöver du istället köpa ledad fotplatta. Tänk på att rullställningen är typkontrollerad som rullställningen och om du använder fotplattan frångås monteringsanvisningen. Det påverkar möjligheten att använda ställningen yrkesmässigt så den här lösningen lämpar sig bara för privatpersoner.
Vi hjälper dig!

Är du osäker på vilken modell du ska välja så finns vår kundtjänst på plats för dig. Här finns våra kontaktuppgifter!

Monteringsanvisningar och typkontrollintyg


Här finns aktuella monteringsanvisningar och typkontrollintyg. Har du en äldre modell och letar efter tidigare dokument, hittar du dem här.

 

Alufase - en av marknadens bästa rullställningar med överlägsen kvalitet och 10 års garanti!


10 ÅRS GARANTI
Det ska löna sig att köpa sin ställning. Vi säljer högkvalitativa produkter som håller länge. Därför ger vi med nöje tio års garanti på samtliga ställningskomponenter. Se fullständiga villkor i de allmänna villkoren.
EUROPEISK TILLVERKNING
För att säkerställa högsta kvalitet sker tillverkningen av våra byggställningar i Europa.
TYPKONTROLLERAD
Alla våra byggställningar är typkontrollerade av RISE, f.d. SP. På så vis säkerställer vi att byggställningen lever upp till de nivåer vi lovar vad beträffar till exempel hållfasthet och stabilitet. Att ställningen är typkontrollerad är också ett krav för att byggställningen skall få användas i yrkesmässiga sammanhang enligt Arbetsmiljöverkets författning 2013:4.
PRISGARANTI
Hos oss kan du vara säker på att få det bästa priset. Om du mot förmodan skulle hitta kvalitativt och kvantitativt motsvarande produkt hos en annan leverantör ersätter vi dig mellanskillnaden. För fullständiga villkor, se de allmänna villkoren.
Längd på tappen är 57 mm och dess diameter är 35 mm.
Tillbehör
Justerbara ben
Justerbara ben till rullställningar och hantverkarställningar från AlufaseJusterbara ben till våra rullställningar. Anv...
fr. 531 kr