Väggstöd & Monteringsstöd i olika modeller
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Väggstöd & Monteringsstöd

Professionell montering av väggar och tak kräver hållbara och tåliga stöd. Det gäller även vid gjutning. Bland annat varumärket Pa-So erbjuder högkvalitativa och praktiska produkter som vägg och monteringsstöd samt gjutstöd för byggbranschen.
Låsskruv till Monteringsstöd 70
Låsskruv till Monteringsstöd 70
74 kr
Köp!
Info
Pa-So Gjutstöd
Pa-So gjutstöd underlättar vid lågformgjutningar och som kantbalkstöd där man idag använder trästöd. Med v&#...
974 kr
Köp!
Info
Pa-So Monteringsstöd 72
Pa-So har tillverkat Väggstöd & Monteringsstöd till byggindustrin sedan 1986, alltså i över 30 år. Därfö...
1249 kr 1549 kr
Köp!
Info
Pa-So Väggstöd & Monteringsstöd
Pa-So har tillverkat Väggstöd & Monteringsstöd till byggindustrin sedan 1986, alltså i över 30 år.
Därf...
fr. 1124 kr

Monteringsstöd för vägg

En av Sveriges populäraste produkter för montering inom byggbranschen är Pa-So Produkters väggstöd & monteringsstöd. Det är ett högkvalitativt stöd för trä som används för att kunna montera väggar och stommar för både montagehus och lösvirkeshus. Stödet kan du fixera från dryga två meter upp till drygt tre. De är tåliga, stabila och dessutom enkla att förvara när du skjuter ihop dem.

Om du är ute efter att köpa monteringsstöd för att montera betongelement och/eller stålsommar finns det även kraftigare modeller av väggstöd. De går att få i samma längd som monteringsstöden för träbyggen, men även i en längre modell som är mellan tre och fem meter. 

Flexibelt stöd för gjutning

I vårt utbud hittar du även ett gjutstöd som är tillverkat för att ge stöd vid lågformgjutning. Det är också praktiskt att använda som kantbalkstöd istället för de trästöd som ofta används idag. Gjutstödet från Pa-So gör det nämligen möjligt att kunna göra en efterjustering av en gjutning för att få kanter och linjer raka och korrekta för bygget. Det är en stor fördel, vilket inte är möjligt om du använder traditionella trästöd för gjutformen.

Dessa gjutstöd är smidiga att både använda och förvara. Du fäster dem enkelt med ett jordspett. Så snart jobbet är klart är de lätta att fälla ihop, vilket innebär att de tar mycket liten plats att förvara och transportera.

Tillbehör för monteringsstöd

I vårt utbud för väggstöd och monteringsstöd har vi även tillbehör för stöden i form av bland annat en låsskruv. Den här låsskruven passar till monteringsstödet 70, vilket är väggstödet för trä. Om du har några frågor om låsskruvar till övriga modeller av väggstöd hör av dig till oss.

Köpa väggstöd och monteringsstöd hos oss

Om du är ute efter att köpa praktiska och tåliga monteringsstöd för byggnationer hittar du det i vårt sortiment. Vare sig du söker stöd för träbyggnationer eller för väggar i betong erbjuder vi väggstöd till pris som är mycket fördelaktiga. Det gäller även de övriga produkterna i den här kategorin. Om du har några frågor eller vill få råd angående vilket väggstöd som är bäst för din byggnation, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.