Pa-So Produkter - Köp produkter från Pa-So
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Pa-So Produkter

Det svenska företaget Pa-So Produkter tillverkar praktiska och stabila produkter för snickare och byggen. I utbudet finns allt från stabila byggsteg och gavelskydd, till väggstöd och monteringsstöd.
Låsskruv till Monteringsstöd 70
Låsskruv till Monteringsstöd 70
74 kr
Köp!
Info
Pa-So Byggsteg
PA-SO ByggstegRejäla, lättmonterade och stapelbara byggsteg i varmgalvaniserat stål. Finns i olika bredder och med både fast...
fr. 574 kr
PA-SO Gavelskydd
PA-SO Gavelskydd till dina takjobbPA-SO Gavelskydd består av ett Skyddsräcke (PA-00930) och en Konsol (PA-0077B). Konsolen är stä...
fr. 541 kr
Pa-So Gjutstöd
Pa-So gjutstöd underlättar vid lågformgjutningar och som kantbalkstöd där man idag använder trästöd. Med v&#...
974 kr
Köp!
Info
Pa-So Montageskruv
Praktisk skruv vid montering av byggsteg i träregel.
Mått 6×40 mm100 st per ask4 skruv går åt per byggsteg
231 kr
Köp!
Info
Pa-So Väggstöd & Monteringsstöd
Pa-So har tillverkat Väggstöd & Monteringsstöd till byggindustrin sedan 1986, alltså i över 30 år.
Därf...
fr. 1124 kr

Tåliga byggsteg i svenskt stål

Pa So byggsteg är stabila och lätta att montera för exempelvis arbetsbodar och finns i olika bredd. Du kan få dem med fast eller ställbar stegvinkel. Stegen är tillverkade med hål som gör dem halksäkra. Hålen gör det dessutom enkelt att få bort smuts från arbetsskor och håller därmed bodarna renare.

Byggstegen är enkla att förvara och transportera eftersom de är stapelbara. De är tillverkade i varmgalvaniserat stål för att hålla i många år på tuffa byggplatser inom byggindustrin. Byggstegen har även ett extra hål på sidans framkant för att kunna skruva fast byggsteg som belastas extra hårt, vilket ökar säkerheten och hållbarheten.

Praktiska Pa-So Produkter för byggen

I vårt utbud har vi många praktiska produkter för gjutning och byggen från Pa-So Produkter. Bland annat ett smart Pa-So gjutstöd för lågformsgjutning och kantbalkstöd som är enkelt att fälla ihop efter användningen och tar liten plats att förvara när du inte använder det. Gjutstödet gör det möjligt att justera gjutningen om det behövs, vilket inte är möjligt med vanliga träplank som ofta används vid gjutning idag.

Här hittar du även praktiska stöd från Pa-So såsom väggstöd och monteringsstöd för att smidigt kunna sätta upp väggar och få dem i rätt vinkel. Stöden är tåliga, rejäla och dessutom lätta att hantera.

Pa-So monteringsstöd finns att köpa för både trä- och betongväggar. De är dessutom smidiga att förflytta tack vare ett handtag som är placerat på mitten för att ge bästa balans när du bär dem. Behöver du skyddsräcken för takbyggen erbjuder Pa-So gavelskydd som består av skyddsräcke och konsol.

Tillbehör för Pa-So Produkter

Hos oss kan du även köpa tillbehör till Pa-So produkter. Här hittar du bland annat låsskruv för monteringsstöd och praktiska montageskruvar för att fästa byggstegen i träreglar. Det innebär att du kan köpa allt på ett och samma ställe för en smidigare montering.

Köp Pa-So Produkter hos oss

Pa-So produkter är av hög svensk kvalitet med en lång livslängd och är enkla att förvara. Hos oss kan du köpa Pa-So produkter både som privatperson och företag. Om du vill ha mer information om våra produkter eller har frågor om köp och fakturering, hör av dig till vår kundtjänst redan idag.