Gipsbock
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Gipsbock i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid & lyfthjälp hos Ställning.se (SA-21000-R)
Gipsbock
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Gipsbock

Starke Arvid
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-21000-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Med våra gipsbockar får du upp skivorna från golvet och låter dem istället hamna på rätt plats och i rätt arbetshöjd. Fördelarna med att få upp arbetet från golvet är många; färre slitsamma lyft, enklare förflyttning och mindre andel skador på ditt material är bara några av dem. 

Gipsbockarna är stabila rörkonstruktioner som har klarat omfattande säkerhetstester. De står stadigt på underlaget och du kan känna dig trygg i att de kommer att bära upp den angivna maxlasten utan problem. Genom att skapa ordning och reda på arbetsplatsen minimerar du även risken för transportskador snubbelolyckor.

Användningsområde

Bockarna placeras jämnt fördelat under gipset för att lyfta upp det. Minst tre bockar bör användas per last för att undvika deformering av skivorna. Med hjälp av vår Lyft-8 eller El-8 kan du enkelt sänka ner gipsskivorna så att de landar säkert på bockarna. Du förvarar sedan bockarna staplade på varandra i vårt gipsbocksemballage. På så vis ryms hela 102 bockar på endast 1,5 m².

Bockens fötter (rörändarna) greppar i underlaget för att skapa stabilitet i konstruktionen. Sätt därför aldrig ändavslutningarna på fötterna på bocken. Om underlaget är ömtåligt är det lämpligt att placera bocken på en masonitskiva eller liknande för att undvika skador. Släng sedan allt spill direkt i fodervagnen för att undvika dubbelarbete i arbetsprocessen.BenämningGipsbock
Artikel nr:SA-21000
Maxlast:400 kg
Bredd:1200 mm
Längd:550 mm
Höjd:650 mm
Vikt:6 kg