Verktygskista
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Verktygskista i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid & lyfthjälp hos Ställning.se (SA-36100-R)
Verktygskista
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Verktygskista

Starke Arvid
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-36100-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

En byggarbetare utan sin verktygskista är som en målare utan sin pensel. Med vår verktygskista håller du dina verktyg säkert inlåsta, samtidigt som den är lätt och smidigt att ta med dig mellan dina arbeten. Med en smart kabelgenomföring kan du även ladda dina maskiner trots att kistan är låst.

Verktygskistan är enkelt hanterad med två bastanta handtag och fyra länkhjul. När du behöver nyttja den som arbetsbänk så finns två låsbara hjul för att öka stabiliteten. Med en gasdämpad fjäderfunktion på locket elimineras klämrisken nästintill helt.

Användningsområde

En verktygskista är det optimala sättet att få med sig alla sina viktiga verktyg på ett smidigt och effektivt sätt. Mycket onödig tid slösas bort varje dag på att behöva leta reda på rätt verktyg när man ska använda det. Här kan du organisera dina verktyg så att du alltid hittar rätt på första försöket. Kabelgenomföringen gör att du även kan ladda dina maskiner direkt i kistan, och den kan med fördel även användas som en arbetsbänk. Kistan har även ett uttag för långpass som går att låsa fast. Verktygskistan är ett måste i en effektiv arbetskedja.BenämningVerktygskista
Artikel nr:SA-36100
Maxlast:500 kg
Bredd:650 mm
Längd:1000 mm
Vikt:115 kg
SRA-kod:161223
Höjd inkl. hjul:1000 mm
Tillval:Lyftöglor
Volym:450 l