Tysse - Köp produkter från Tysse
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen

Tysse

Norska varumärket Tysse tillverkar olika trailers för bland annat byggindustrin. Här i vårt utbud på ställning.se erbjuder vi praktiska trailers för transport av byggställningar och andra produkter.
Boggitrailer utan ställning
Tysse flaktrailer med Boggi 320 x 150 alt. 320 x 180 cm

Kvalitetskärra från Norska Tysse med fällbara lämmar.
Denna boggik&#...
fr. 51238 kr
Ställningstrailer utan ställning 1300kg
Ställningstrailer (utan ställning) är perfekt om du redan har en ställning eller vill komponera ditt eget paket!
För bygga...
fr. 44875 kr

Effektiva ställningstrailers

För att smidigt kunna transportera byggställningar finns Tysse ställningstrailer i vårt utbud. Det är en perfekt trailer för dig som vill kunna förvara och transportera din byggställning på ett så smidigt sätt som möjligt. 

Tysse ställningstrailer är en trailer som är praktisk för många yrkesområden som använder ställningar, eftersom den är justerbar. Det innebär att den lätt kan anpassas till det ställningspaket du har. Trailern har dessutom två packlådor i aluminium där man kan förvara alla mindre delar till ställningen.

Om du är i behov av en komplett trailer med ett baspaket har vi Tysse ställningstrailer med ramställning i aluminium. Det är ett praktiskt val för både mindre och större företag. 

Tysse ställningstrailer med eller utan ställning är ett smart alternativ oavsett om du är byggare, ställningsmontör eller uthyrare. Tack vare de smidiga måtten kan du låta ställningen vara kvar på trailern när du parkerar den efter att jobbet är klart. Då har du både ställningen och övriga delar redo för nästa jobb.

Tysse boggitrailer – praktisk och flexibel

En boggitrailer är ett smidigt hjälpmedel vare sig det handlar om transporter för företag eller privat användning. Tysses boggitrailer är flexibel med fällbara lämmar vilket gör det lätt att både lasta på och av trailern. Du som har behov av det kan dessutom använda en truck för att lasta den från sidan, då trailern har ett underliggande hjulhus.

Tysse boggitrailer är av hög norsk kvalitet och finns med en maxlast på upp till dryga 2 000 kg. Det innebär att den klarar de tunga laster som ofta finns inom byggindustrin eftersom en boggi är stabilare att dra på vägarna än vad en enkelaxlad kärra är. Ett måste när du ska transportera tungt på vägarna. Skulle du få punktering på ett däck tippar inte heller kärran och lasten ligger kvar.

Köp Tysse produkter på ställning.se

Vi strävar alltid efter att erbjuda ett utbud från Tysse där pris och kvalitet ska vara konkurrenskraftigt. Vårt utbud uppdateras ständigt, allt eftersom nyheter kommer ut på marknaden. Har du några frågor om produkter från norska varumärket Tysse, kontakta gärna vår kundtjänst för mer information om vad vi har tillgängligt i vårt utbud från Tysse.