Skylift set basic
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Enkelt Skylift set
Enkelt Skylift set
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Skylift set basic

Roofac
1124 kr
Gör dina val nedan
 
Lägg i kundvagnen
Artnr:
RC-R0027
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Fallskyddssele: Vårt skyliftpaket inkluderar en högkvalitativ fallskyddssele som ger dig den nödvändiga stabiliteten och säkerheten under ditt arbete. Den ergonomiska designen minimerar belastningen och garanterar komfort även under långa arbetspass.

Enkel Lanyard som Kopplingslina: Med vår enkla lanyard som kopplingslina får du en pålitlig anslutning till skyliften, vilket ger dig tryggheten att kunna arbeta säkert och effektivt på hög höjd.

Förvaringsväska: För enkel transport och förvaring ingår en praktisk förvaringsväska i paketet. Den håller din utrustning organiserad och skyddad när den inte är i bruk, vilket gör det enkelt att ta med sig den överallt.

Fördelar med vårt Skyliftpaket för Höjdarbete:

1. Höjd Säkerhet: Med vår fallskyddssele och enkla lanyard kan du känna dig trygg och säker varje steg på vägen när du arbetar på hög höjd med skylift. Vi prioriterar din säkerhet för att du ska kunna utföra ditt arbete med fullt förtroende.

2. Komfort och Stabilitet: Den ergonomiska designen av vår sele garanterar inte bara säkerhet utan också komfort under långa arbetspass. Den enkla lanyarden säkerställer också stabil och pålitlig anslutning till skyliften för en smidig arbetsupplevelse.

3. Praktisk Förvaring: Med den medföljande förvaringsväskan kan du enkelt transportera och förvara din utrustning mellan arbetsplatserna. Detta gör det bekvämt och effektivt att ta med sig din säkerhetsutrustning överallt där den behövs.

Användningsområde för Skylift:
En skylift är en mångsidig lyftplattform som används inom olika arbetsmiljöer för att tillhandahålla säker åtkomst till höga höjder. Genom att koppla sig fast i korgen med vår enkla lanyard som kopplingslina, som ingår i vårt skyliftpaket, kan användarna utföra arbete på hög höjd med ökad säkerhet och stabilitet. Denna säkerhetsåtgärd är avgörande för att minimera risken för fallolyckor och för att upprätthålla en trygg arbetsmiljö. Med vårt skyliftpaket får du den säkerhet och komfort du behöver för att utföra ditt arbete effektivt och säkert på hög höjd.
Innehåll:
Fallskydddssele
Enkel Hajkrok
Förvaringsväska