Räddningsblock 15m CRW200
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Räddningsblock 15m
Räddningsblock 15m
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Räddningsblock 15m CRW200

Roofac
12363 kr
Gör dina val nedan
 
Lägg i kundvagnen
Artnr:
SF-CRW200
 • Beskrivning
 • Detaljerad info
 • Vanliga frågor
 • Mångsidig Funktionalitet: CRW 200 är en kombination av en retraktabel fallskyddsenhet och en räddningsvinsch, vilket ger en allsidig användning för olika situationer och behov på arbetsplatsen.

 • Robust Konstruktion: Med en kapsling tillverkad av aluminiumlegering och en galvaniserad stålkabel är CRW 200 byggd för att möta de tuffaste utmaningarna och säkerställa långvarig tillförlitlighet.

 • Säkerhet och Kontroll: Den manuella lyft- och sänkfunktionen ger användarna full kontroll och säkerhet i alla situationer, vilket minimerar risken för olyckor och skador under användning.

 • Flexibel Användning: CRW 200 kan användas självständigt eller tillsammans med utvalda tripoder som TM9N och AT017MINI, vilket ger användarna en ökad flexibilitet och möjlighet att anpassa utrustningen efter specifika arbetsbehov.

 • Enkel Installation: För enkel installation på tripoder används en monteringsfäste, vilket gör det enkelt att integrera CRW 200 i befintliga arbetsmiljöer och säkerhetsutrustning.

Utrusta ditt team med CRW 200 idag och ta nästa steg mot en säkrare arbetsplats!

Förslag för användningsområden som går att använda produkten på:

 1. Industriell Underhåll och Service: Använd räddningsblocket för att utföra säkra och effektiva underhålls- och serviceinsatser på industriella anläggningar, inklusive maskinreparationer, rörledningsinspektioner och elektriska arbeten.

 2. Bygg och Anläggning: Använd räddningsblocket för arbete på höga höjder inom bygg- och anläggningssektorn, såsom montering av stålkonstruktioner, hissar och fasadrenoveringar.

 3. Industriella Installationer: Vid industriella installationer såsom inom kraftverk, kemiska anläggningar och oljeplattformar, kan räddningsblocket användas för att utföra underhålls- och installationsarbeten på svåråtkomliga platser.

 4. Tripodanvändning: Integrera räddningsblocket med en tripod som TM9N eller AT017MINI för att säkerställa säkerhet vid arbete på höga höjder inom olika industriella miljöer, inklusive montering av utrustning och inspektioner.

 5. Räddningsinsatser: Förbered ditt team för nödsituationer genom att använda räddningsblocket för snabb och säker räddning av skadade eller fastklämda arbetare vid fallolyckor eller andra olyckshändelser på arbetsplatsen.