Skivvagn Mini
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Skivvagn Mini i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid & lyfthjälp hos Ställning.se (SA-11700-R)
Skivvagn Mini
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Skivvagn Mini

Starke Arvid
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-11700-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Skivvagn mini är ett perfekt verktyg som tar över transporten av mindre mängder gips eller annat skivmaterial, som ni annars brukar bära för hand inne på bygget. Nu kan ni istället på ett ergonomiskt sätt flytta upp till 12 st skivor på upp till 13 mm, på en och samma gång. Trånga passager är inte längre något hinder.

Den här universalvagnen klarar de flesta material, och får enkelt plats i såväl en vanlig hiss som i bagageluckan på bilen. Den är enkel och smidig att transportera och ta med sig ut på jobben, där den sedan förenklar ditt arbete och gör det säkrare för dig att hantera gips och skivmaterial.

Användningsområde

Vagnen fungerar optimalt för exempelvis ROT-jobb och småprojekt, där den verkligen får briljera med sin smidighet.  Skivvagn mini klarar det mesta, så som exempelvis våtrumsgips, mineritskivor och lägenhetsdörrar. Med två svängbara hjul, varav det ena är låsbart, så kan två personer enkelt manövrera vagnen. Godset står dessutom säkert tack vare lutningen på lastytan. De vertikala stolparna fungerar även som handtag och är enkla att skruva loss vid transport, så att vagnen tar mindre plats. På kortsidan är kanterna bockade för att minska slitaget på skivorna.BenämningSkivvagn Mini
Artikelnr:SA-11700
Maxlast:350 kg
Längd:1130 mm
Höjd:1180 mm
Vikt:40 kg
SRA-kod:161122
Total bredd:640 mm
Bredd, lastyta:220 mm