Regelvagn
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Regelvagn i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid & lyfthjälp hos Ställning.se (SA-11800-R)
Regelvagn
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Regelvagn

Starke Arvid
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-11800-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Ett innovativt verktyg som gör det lättare för dig att transportera längre gods som stål- och träreglar, lister och PVC-rör. Med sina justerbara armar kan du anpassa vagnen efter det aktuella behovet och godset. Tack vare sin rymlighet ser den också till att du även får med både skruv och verktyg på samma vända, så slipper du gå flera onödiga och tidskrävande varv. 

Ett stort hjulpar i slutet av ramen som ger vagnen ännu mer stabilitet för ännu tyngre gods. Hjulparet har också fördelen att de gör vagnen lättare att manövrera, samtidigt som de ökar framkomligheten.

Användningsområden

En regelvagn använder du med fördel då du behöver få med dig exakt rätt antal och rätt sorts gods till den plats du ska arbeta på. Med regelvagnen får du med dig långt och otympligt gods på ett enkelt och stabilt sett, och med plastbackar som du hänger på i vagnens bottenram får du även med dig skruv och verktyg på samma gång. Du sparar både tid och kraft genom att slippa gå flera vändor med det tunga godset. Nu får allt plats på samma ställe.BenämningRegelvagn
Artikel nr:SA-11800
Maxlast:500 kg
Maxlast/hyllplan:100 kg
Bredd:745 mm
Längd:2055 mm
Höjd:1390 mm
Vikt:84 kg