Lyft8 3.0 i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid hos Ställning.se (SA-18400-R)
Lyft8 3.0
Lyft8 3.0
Lyft8 3.0
Lyft8 3.0
Lyft8 3.0
Lyft8 3.0
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Lyft8 3.0

Starke Arvid
Gör dina val nedan
Modell: 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-18400-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Lyft8 3.0 en gipsvagn med det bästa från de tidigare modellerna.

Arvid har tagit det bästa av de tidigare modellerna Lyft-8 och Lyft-8 lång och slagit samman till en modell. Detta innebär flera nya funktioner och tekniska lösningar som tillför fördelar för användaren, bland annat en unik dubbelbock i draghandtaget som gör att Lyft8:an enkelt får plats i trånga utrymmen och handtaget inte sticker ut, centrerad fyrhjulsstyrning som ger en kortare svängradie och lättare manövrering, lättare vikt och smidigare chassi, och tre uppläggsströn. Starke Arvid’s grundtanke att producera effektiva, ergonomiska, och säkra produkter som tillför en ekonomisk besparing i byggprocessen märks tydligt i nya Lyft8 3.0.

 

Hantera gips på ett effektivt, säkert och ergonomiskt sätt

Gips är ett material som är otympligt och tungt. Att hantera det för hand är många gånger en riskfylld hantering där både personal och material kan dra på sig onödiga och kostsamma skador. Med Starke Arvids Lyft8 får du istället möjligheten att hantera gips- och skivmaterial på ett effektivt, säkert och ergonomiskt sätt. Vagnen med sin robusta stålkonstruktion kan hantera upp till 1200 kilo i ett lyft. Varför 1200 kg och inte 1500 kg? Arvids produkter är starka, robusta, och tål det mesta men en person skall inte behöva dra 1500 kg för hand!

 

Lyft8 är en central del i vårt inlyftssystem för hantering av gips. Den möjliggör en transport från lastbil till montageplats utan ett endaste handlyft. Lönsamheten kan man beskriva som en kostnadsreduktion på upp till 50 % som du vinner i insparad arbetstid och eliminering av onödiga och tidskrävande delmoment i arbetsprocessen.

 

Användningsområde

Dess naturliga plats i gipshanteringssystemet är efter att man har lyft in gipset i byggnaden med hjälp av inlyften. Man rullar då in vagnen under gipset och höjer flaket. Efter att man sedan har kört gipset dit det ska så sänker man flaket och låter istället gipsbockarna ta över arbetet i en bra och ergonomisk arbetshöjd. Men en Lyft8 3.0 kan även användas i många situationer och för många slags transporter.

 

Den är enkel att manövrera tack vare den centrerade fyrhjulsstyrning som ger en svängradie på endast 1,6 m åt båda hållen. Genom att trycka handtaget nedåt så bromsar du enkelt in vagnen. Handtaget är enkelt att ta loss om du behöver spara plats när du ska transportera vagnen.


BenämningLyft-8
Artikel nr:SA-18400
Maxlast:1500 kg
Längd exklusive handtag:1620 mm
Längd på handtag:1100 mm
Bredd:700 mm
Höjd:490 - 650 mm
Vikt:155 kg
SRA-kod:162112