Bärhandtag
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Bärhandtag i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid & lyfthjälp hos Ställning.se (SA-11900-F-R)
Bärhandtag
Bärhandtag
Bärhandtag
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Bärhandtag

Starke Arvid
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-11900-F-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

I yrken där man lyfter gips och annat skivmaterial från marken är det lätt att dra på sig skador, och man ställs ofta inför obekväma och ansträngande rörelser. Nu finns produkten som löser detta problem. Starke Arvids bärhandtag är den perfekta lösningen för att undvika fler handleds- och axelskador.

Bärhandtaget från Starke Arvid ger dig ett rejält och säkert grepp som reducerar risken för onödiga skador på såväl dig som på materialet. Du kan också ställa ifrån dig materialet på ett enkelt sätt. Istället för att vinkla dina handleder så är det bärhandtaget som vinklas under arbetet.

Användning av bärhandtaget 

  • Handtagen är utrustade med 3 stycken bärpinnar, varav 2 stycken av dessa är gummerade. Konstruktionen i sig gör att man skapar en friktion som sätter skivan i kläm.
  • Den tredje pinnen har 2 stycken ordentliga stålklackar, som fungerar både bärande och skyddande när man ställer ner materialet.
  • När du arbetar ensam nyttjar du de framtagna klackarna och placerar under skivan. Du får då stöd under hela lyft- och bärmomentet, samtidigt som du nyttjar kropp och axel som ett stöd i sidled, i positioner som är naturliga för kroppen.
  • Om ni är två som arbetar i par så använder man istället handtagets andra funktion. Genom att klämma fast skivan mellan två gummerande bärpinnar så kan man arbeta i rätt position oavsett om man är olika i kroppslängd. Ingen behöver längre böja, huka eller sträcka sig när det är dags att bära.

 

 BenämningBärhandtag
Artikelnr:SA-11900
Bredd:118 mm
Längd:151 mm
Höjd:54 mm
Vikt:0,4 kg
Djup lyftkrokar:20 x 20 mm