Solcellslyft
Stort lager - Snabba leveranser Prisgaranti - Före och efter köp Service hela vägen
Solcellslyft i gruppen Fallskydd & Säkerhet / Solcellsföretag hos Ställning.se (SL-MH04L12010-R)
Mareriallyft
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Solcellslyft

Roofac
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SL-MH04L12010-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Beskrivning
 • Detaljerad info
 • Vanliga frågor
Revolutionera Materialhanteringen med vår Solcellskyft!

Upptäck den banbrytande lösningen för smidig materialhantering - vår Stegehisshiss. Utvecklad med den senaste tekniken och designad för att möta kraven för dagens moderna byggprojekt, erbjuder denna steghiss en oslagbar prestanda och mångsidighet.

Fördelar:

 • Effektivitet och Bekvämlighet: Med vår Stegehisshiss behöver du aldrig mer oroa dig för ineffektiva eller tidskrävande materialhanteringsprocesser. Med enkelhet och precision kan den lyfta tunga laster upp till 120 kg till en höjd av upp till 10 meter, vilket sparar både tid och arbetskraft.
 • Miljövänlig Drift: Den batteridrivna funktionen gör den inte bara tyst och effektiv, utan också miljövänlig. Du kan vara säker på att din materialhantering inte bara är effektiv, utan också hållbar.S
 • Specialiserad för Solpaneler: Med en specifik design för solpaneler möjliggör vår Stegehisshiss en säker och smidig installation av solenergisystem. Den robusta konstruktionen och den exakta styrningen garanterar säkra lyft och minimerar risken för skador på material.
 • Portabel och Kompakt: Stegenheterna är max 2 meter långa och kan enkelt transporteras i en vanlig servicebil, vilket gör den idealisk för arbetsplatser med begränsad tillgänglighet.
 • Snabbt och Enkelt Montage: För en van användare tar monteringen endast mellan 5-10 minuter, vilket sparar värdefull arbetstid och ökar produktiviteten på arbetsplatsen.

Användningsområden:

 • Bygg och Renovering: Perfekt för lyftning av material på byggarbetsplatser, oavsett om det är tunga verktyg eller byggnadsmaterial.
 • Solenergiinstallation: Effektivt lyft av solpaneler för installation på tak, vilket minimerar riskerna och ökar produktiviteten på arbetsplatsen.
 • Underhåll och Service: Idealisk för underhåll och reparationer på höjder där tillgången är begränsad, såsom takreparationer eller skorstensinspektioner.

Sammanfattningsvis, med vår Stegehisshiss får du inte bara en pålitlig och effektiv materialhanteringslösning, utan också en investering i framtiden för ditt arbete. Ta kontroll över din arbetsplats och maximera effektiviteten med denna banbrytande teknologi.
Egenskaper för batterimodellSpecifikation
ModellMH04L120
Strömförsörjning550 W
Batterispänning2 st * 18 V/5 Ah eller 20 V/8 Ah
Nominell last120 kg (265 lbs)
Max. lyfthöjd10 m (33 ft)
Lyfthastighet15m/min (49 ft/min)
Wire diameter5 mm (1/5 tum), Rostfritt stål
VattentätIP 54
ÖverbelastningsdetekteringStrömöverbelastning