Skivhiss 100 i gruppen   Bygg & industri / Starke Arvid hos Ställning.se (SA-23000-R)
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Skivhiss 100

Starke Arvid
Gör dina val nedan
Modell: 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
SA-23000-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Vår skivhiss är framtagen för att ge dig stöd vid gipsmontagen, så att du kan minimera risken för att du och din personal ska drabbas av belastningsskador eller andra olyckor. Skivhissen håller upp skivorna åt dig under montaget, så att du i lugn och ro kan fokusera på montaget istället för det tunga lyftet. 

Skivhissen gör det möjligt för dig att kunna utföra både innertak-, snedtak- och höga väggmontage. Det är en stabil stål- och plåtrörskonstruktion med galvade profiler, som enkelt kan demonteras för att ta minimalt utrymme – exempelvis vid transport eller förvaring

Användningsområde

Skivhissen fungerar perfekt tillsammans med övriga redskap i vårt effektiva system för gipslogistik. Dess smarta konstruktion gör nämligen så att skivokets lägsta nivå är i jämnhöjd med både gipsbockarna och skivvagnen, så att du enkelt kan förflytta gipsskivorna mellan de olika momenten – på ett säkert och ergonomiskt sätt. Du behöver bara vända över varje skiva till oket och sedan hissa upp den i önskad höjd.

Med vår skivhiss så slipper du riskfyllda och krångliga moment vid gipsmonteringar på högre höjd. Den är en del i arbetet för att skapa ett smartare flöde med god ergonomi och hög effektivitet i hela arbetskedjan.